Populært og barnevennlig nabolag

Neskollen er et populært boligområde som passer spesielt godt for barnefamilier.

Neskollen ligger cirka ti minutter nordøst for Kløfta, i retning Årnes, med enkel adkomst til Oslo og Gardermoen via E16 og E6.

Her finner du et eget sentrumsområde med skole og barnehager, dagligvareforretninger og frisør, treningssenter, idrettshall og svømmebasseng.

Det er dessuten under en mil til kommunesenteret Årnes, der du finner kjøpesenter, spisesteder, tog- og busstasjon og ishall. Der er også kulturhus, med THX- og 3D-kino og topp moderne bibliotek. Det er bare ti minutter fra Neskollen til Jessheim og Kløfta, med sine servicetilbud.

Området er rikt på tur- og friluftmuligheter. Her er skogsstier, skiløyper og badevann, og kort vei til flere golfbaner. Fra eiendommen er det kort vei opp til Tolvstein, et yndet turområde, og Hvamstjernet, et populært badested med liten strand og flytebrygge.

Slik finner du frem:

Fra Oslo, følg E6 nordover mot Gardermoen. Ta av ved Kløfta og følg E16 mot Vormsund og Kongsvinger i cirka 13 kilometer.

Kjør rett gjennom første rundkjøring. Ta til høyre mot Neskollen i andre rundkjøring, og ta deretter første til høyre inn Melkevegen.

Kjør forbi Coop Prix, videre oppover feltet. Tomten er merket med stort byggeplasskilt.