To typer leiligheter

Øvre Neskollen Panorama vil bestå av to ulike leilighetstyper: En med to soverom på ett plan, i byggenes første etasje. Den andre går over husenes to øverste etasjer, og har hele fem soverom.

Leilighet A

Leilighetene av type A har inngang fra et overbygget inngangsparti i husets andre etasje. Den åpner opp mot en flislagt entré med plass til skyvedørsgarderobe.

I denne etasjen finner du tre soverom, et bad med servant, wc og dusjhjørne og to innvendige boder.

Opp trappen, i etasjen over, finner du et romslig allrom med stue og kjøkken, der det er god plass til langbord. I stuen går vinduene hele veien opp til taket, og en dør åpner seg ut mot en stor, deilig terrasse med gode sol- og utsiktsforhold.

Spisestue/kjøkken ligger litt høyere enn TV-stue og de er atskilt med noen trappetrinn. I denne etasjen finner du i tillegg ytterlige to soverom, samt leilighetens andre bad.

Det er romslig gangareal, og utgang til en balkong som gir adgang til takterrassen via en spindeltrapp.

Med leiligheten følger også plass i carporten, fast parkeringsplass på mark, samt en utvendig sportsbod.

Leilighet B

I første etasje av hvert hus i rekken ligger leilighetene av type B. Også her kommer du inn til et inngangsparti med flislagt entré, der det er plass til skyvedørsgarderobe.

Leiligheten har en åpen stue- og kjøkkenløsning, og fra en dør i stuen har du direkte utgang til en egen terrasse på 16,5 kvadratmeter.

Leiligheten har to soverom og bad med servant, wc og dusjhjørne. Alle gulvene har vannbåren varme.

Det følger i tillegg med en innvendig bod, utvendig sportsbod og plass i carporten.